Over UCK Lightningtalks goes 20x20

UCK Lightningtalks goes 20x20

Al vele jaren een daverend succes en daarom organiseert de Utrechtse Communicatie Kring (UCK) ook nu weer Lightning Talks! Op 3 november, delen een aantal inspirerende sprekers hun 'ei van columbus' met het publiek. Denk aan een creatieve oplossing voor een probleem, een succes of flop, een idee of droom, of een oproep tot actie.

We zijn die avond te gast in de sfeervolle theaterzaal van Het Wilde Westen in de Cereolfabriek in Utrechte wijk Oog in Al. Tevens zullen we communicatie professionals uit Utrecht West uitnodigen om kennis te komen maken met de UCK en Het Wilde Westen.

Tijdens deze editie van de Lightning Talks maken we gebruik van het 20 x 20 concept, waarbij iedere spreker 20 slides presenteert in exact 20 seconden per slide.

We nodigen je graag uit voor deze spraakmakende avond met talks van vakgenoten, op een sfeervolle locatie.

Hieronder een overzicht van de insprirerende sprekers die zich hebben tot nu toe hebben aangemeld:

Programma

19.30 - 20.00 uur: Ontvangst en koffie
20.00: Aanvang lightningtalks

Na afloop van de presentaties volgt een netwerkborrel.

Locatie
Theaterzaal Het Wilde Westen, eerste etage van de Cereolfabriek, Everard Meijsterlaan 1b, 3533 CK Utrecht. Voldoende gratis parkeer gelegenheid is aanwezig in de wijk rondom de Cereolfabriek.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
De UCK heeft nieuw beleid voor het toelaten van introducés. Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Deel deze bijeenkomst

Sluiten