Over UCK Nazomeren 2017: Echt waar..?

UCK Nazomeren 2017: Echt waar..?

Het is bijna vrijdag 8 september, de dag van het leukste UCK-event van het jaar! Om 14.30 uur opent het Muntgebouw in Utrecht zijn deuren voor Nazomeren 2017. 

Nieuwsmakers die een loopje nemen met de waarheid: het is van alle tijden. Vroeger noemden journalisten dat een 'canard', tegenwoordig heet het 'nepnieuws' of 'alternatieve feiten'. Tegenwoordig verspreidt het nieuws zich met de snelheid van het licht. En zijn er bijna zoveel nieuwsmakers als er mensen zijn. Dankzij de mogelijkheden van de techniek kun je je eigen zintuigen bovendien niet altijd meer vertrouwen. Wat is nou eigenlijk écht waar? Kom daar maar eens achter, in een wereld die overloopt van informatie en communicatiekanalen. 

Wat waar is, of wat mensen voor waar aannemen, is voor het communicatievak maar al te belangrijk. Hoe weet jij waar jij in jouw werk op af kunt gaan? Klopt jouw eigen verhaal wel? Of zet je dat soms naar je hand om jezelf of je organisatie mooier voor te doen? Heb je misschien ook wel last van tunnelvisie, je eigen filter bubble of andere mindf*cks die jouw waarheid bepalen? 

Tijdens Nazomeren brengen we samen met jou ‘de waarheid’ boven tafel. Verwacht op 8 september weer een mooi gevarieerd Nazomeren-programma, op een spraakmakende locatie en een hoop leuke collega’s, gezelligheid. Na afloop van het inhoudelijke programma gaan we samen borrelen en eten.

Datum: vrijdag 8 september 2017
LocatieMuntgebouw Utrecht, Leidseweg 90
Kosten: voor Nazomeren betaal je 25 euro. Deze kosten worden via automatische incasso afgeschreven, bij inschrijving verleen je daarvoor toestemming. Na het nazomercongres krijg je de factuur toegestuurd.

Let op: Kostenloos afmelden is mogelijk tot een week van tevoren, dus t/m vrijdag 1 september. Dit in verband met de afspraken die wij maken met de cateraar. Later afmelden kan ook, maar dan betaal je wel je bijdrage.

Zomerse groet van het Nazomer-team:

Bianca, Francien, John, Marianne, Mariska, Rianne en Sanne.

Programma van UCK Nazomeren 2017

Prijzen

Schrijf je nú in voor dit spetterende evenement (eerst inloggen!)

Voor Nazomeren betaal je 25 euro. Deze kosten worden via automatische incasso afgeschreven, daarvoor moet je bij inschrijving toestemming verlenen. Na het nazomercongres krijg je de factuur toegestuurd.

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor UCK-leden.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten