Over Masterclass: So you think you can Google? (herhaling)

Masterclass: So you think you can Google? (herhaling)

Iedereen kan googlen. Toch? Neem de proef op de som in deze masterclass!

Wegens groot succes en brede interesse bij onze leden, bieden we deze masterclass nog een keer aan. Het is een herhaling van de masterclass door Henk van Ess in januari 2018.

Het is zó gemakkelijk om snel veel antwoorden te krijgen. Moeilijker is het echter om altijd een kort lijstje te krijgen met alleen dat wat relevant is voor je werk. De internationale zoekspecialist Henk van Ess laat je tijdens deze masterclass geweldige trucs zien waarmee je Google leert bespelen als een viool.

Leer tijdreizen met Google, bespaar geld met je zoekacties dankzij de truc met de drie puntjes, vind snel documenten uit de juiste periode, leer of een bron betrouwbaar is, vind snel actuele cijfers, leer hoe je van rommel afkomt en ontdek spelenderwijs de nieuwste commando's en eigenaardigheden van Google die je beslist moet weten. Tussendoor leer je een bijzondere strategie om nooit meer vanuit je vraag te denken, maar vanuit je antwoord. Je kunt de opgedane kennis meteen toepassen. Sterker nog, je zult nooit meer terug willen naar lange lijstjes met vele antwoorden! 

Programma

18.30 uur Ontvangst met soep en brood
19.00 uur Inleiding en masterclass
20.30 uur Pauze
20.45 uur Vervolg masterclass
22.00 uur Netwerkborrel

Spreker

Henk van Ess, datajournalist, internetdocent en auteur (LinkedIN)

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst op donderdag 28 juni 2018 vindt plaats bij Regardz La Vie, Lange Viestraat 351, 3511 BK Utrecht.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen 15 euro.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten