Over Workshop "Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?" in de herhaling

Workshop "Een ijzersterk persoonlijk merk, hoe bouw je dat op?" in de herhaling

Personal branding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Hoe zet jij jezelf op de kaart in een tijd waarbij alles online gebeurt? Wat is jouw verhaal? Waar onderscheid jij je mee? Op donderdagavond 8 oktober organiseert UCK een workshop personal branding waarin jij ontdekt wat het recept voor een ijzersterk persoonlijk merk is. Het is een herhaling van de succesvolle bijeenkomst van 8 september. Omdat er zoveel interesse was, hebben we besloten de workshop nog een keer te organiseren. NB: deze bijeenkomst vindt online plaats via Zoom.

Marcom professionals Judith Snel en Gwen Obels verzorgen de interactieve workshop. Beiden hebben een achtergrond in branding en content en helpen professionals en ondernemers met hun eigen merk volgens de ‘Versterk je eigen merk-methode’.

Het programma biedt handvatten voor een ijzersterk (persoonlijk) merk waarmee je onder meer zelfbewust kunt communiceren, meer focus creëert en een duidelijke strategie kunt ontwikkelen voor de toekomst. Je gaat naar huis met handige tips en tools waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Programma
20.00 - 21.30 uur Workshop 

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst zou oorspronkelijk een fysieke bijeenkomst zijn maar door de recente corona-ontwikkelingen en aangescherpte richtlijnen van het kabinet, hebben we besloten het om te zetten in een online bijeenkomst via Zoom. Deelnemers krijgen van te voren de link doorgestuurd.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Deel deze bijeenkomst

Sluiten