Over Do 29/9: UCK Social Update - Metaverse en TikTok

Do 29/9: UCK Social Update - Metaverse en TikTok

Zwerf je al rond in de nieuwe Metaverse-wereld? En is jouw organisatie al actief op TikTok? Na de UCK Social Update op donderdag 29 september aanstaande ben jij in ieder geval weer helemaal bijgepraat over de nieuwste digitale ontwikkelingen in ons vak!

Metaverse
Zo staan we uitgebreid stil bij wat de nieuwe digitale wereld van de Metaverse belooft te worden. Dit gaat veel verder dan ‘Second Life’ wat een aantal jaren geleden net weer zo snel verdween als het was opgekomen.

Onlosmakelijk verbonden met de Metaverse zijn de ontwikkelingen op het gebied van virtual en augmented reality (VR en AR). Deze ontwikkelingen zijn de afgelopen jaren in een ongelofelijke stroomversnelling gekomen. Daardoor kan VR en AR tegenwoordig op een geavanceerde manier worden toegepast. Saskia Groenewegen, lead VR/AR-specialist bij Ordina neemt ons mee in wat er nu al allemaal mogelijk is en hoe we het kunnen toepassen in onze communicatie. Ook geeft ze een inkijkje in wat ons in de toekomst te wachten staat. 

TikTok
Waar we op dit moment natuurlijk niet omheen kunnen is TikTok. Want dit videoplatform is booming. En dus is de vraag of jouw organisatie ook op TikTok moet? Om die vraag te beantwoorden hebben we de tweeling Aaron en Quinn Bezemer (18 jaar) weten te strikken. Deze bekende TikTokkers met miljoenen volgers laten ons zien waarom deze app zo succesvol is en welke doelgroep daarmee wordt bereikt. Een mooie afsluiter van een interessant programma.

Tijdens de UCK Social Update zal er ook volop gelegenheid zijn voor interactie met onze gastsprekers. Vragen die bij ons spelen, stellen we aan de orde, zodat we aan het einde van de avond allemaal weer up-to-date zijn. Om dit soepel te laten verlopen wordt de bijeenkomst geleid door UCK-er Rogier van den Berg.

Programma
Let op: we beginnen dit keer een half uur eerder dan gebruikelijk!

19.00u Inloop met koffie en thee
19.30u Start inhoudelijk programma
21.00u Napraten bij de borrel
21.45u Einde

Locatie
Deze UCK-bijeenkomst vindt plaats in het hoofdkwartier van Ordina, Ringwade 1 in Nieuwegein.

Aanmelden
Aanmelden kan hier op deze website, zie blokje rechts. Deelname is mogelijk voor UCK-leden, mits vooraf aangemeld. Er is maar beperkt plaats, dus meld je alleen aan als je zeker weet dat je komt en geen plaatsen blokkeert voor andere geïnteresseerden. No show stellen we niet op prijs en wordt door ons geregistreerd.

Introducés
Wil je als introducé aan deze bijeenkomst meedoen, stuur dan een mailtje met jouw verzoek naar info@communicatiekring.nl. Vier dagen voor de bijeenkomst laten we je dan weten of er ruimte voor je is (leden van de UCK gaan in principe voor bij de aanmelding).

Sluiten