UCK bestuur: Nienke v Helden volgt Simone vd Velde op

dinsdag 30 september 2014

Nienke van Helden is als nieuw bestuurslid toegetreden bij de UCK. Zij volgt Simone van de Velde op in de functie van coördinator voor de programmacommissie. Nienke is sinds 2005 UCK-lid. In het dagelijks leven is zij hoofd Communicatie bij Movisie, kennisinstituut en adviesbureau voor de aanpak van sociale vraagstukken.

Simone van de Velde stopt na bijna vier jaar lang veel energie te hebben gestoken in de coördinatorrol voor de programmacommissie van de UCK. De eerste jaren deed ze dit samen met Moniek van der Sanden en sinds begin dit jaar samen met Marianne Kalkman. Daarvoor was Simone al een jaar actief als lid van de programmacommissie. Organiseren zit Simone in het bloed en daarvan heeft de UCK de afgelopen jaren volop mogen profiteren, met goeie inhoudelijke en inspirerende bijeenkomsten waarvan Simone mede-organisator was. Bijvoorbeeld UCK Nazomeren met als thema ‘verleiding in communicatie’, bijeenkomsten over verandertrajecten, gedragsverandering en crisiscommunicatie met Toyota en de Rooms Katholieke Kerk als voorbeelden.

Het UCK bestuur is blij met de komst van Nienke van Helden als nieuwe aanwinst, maar neemt tegelijkertijd ook met moeite afscheid van ‘maatje’ Simone van de Velde. Simone blijft wel gewoon lid van de UCK, dus zullen we haar nog vaker ontmoeten bij activiteiten. Nienke pakt samen met Marianne Kalkman de coördinatie van de UCK-activiteiten verder op. Te beginnen bij de planning voor dit najaar. De programmacommissie heeft daarvoor weer verschillende aansprekende activiteiten in petto.

Foto: Nienke van Helden en Simone van de Velde

« Terug

Sluiten