Experimenteer mee tijdens het Online Sociaal Innovatie Lab op 6 december!

zaterdag 20 november 2010

Het Sociaal Innovatie Lab is een gratis online experiment waar iedereen aan mee kan doen op maandag 6 december van 14:00-16:00 uur. Op initiatief van het agentschap SZW gaan deelnemers aan de slag met sociale innovatie in een online omgeving met naar verwachting wel meer dan duizend deelnemers tegelijk.

Het Sociaal Innovatie Lab is een online experiment voor ondernemers, werkgevers, werknemers, hrm-professionals, studenten, managers, zzp-ers en beleidsmakers. In het Lab gaan we praten, discussiëren, mindmappen en luisteren naar succesverhalen, de valkuilen, de praktische stappen. Met sprekers uit onderzoek, overheid en bedrijfsleven. Waaronder Advies- en Ingenieursbureau Movares dat onlangs de titel Beste Werkgever van 2010 kreeg. Het experiment wordt uitgevoerd onder voorzitterschap van Martijn de Greve. Deelnemers zijn onder meer aanwezig op het hoofdkantoor van Capgemini in Utrecht, echter het grootste deel van de deelnemers zal online meedoen. Een technisch hoogstandje waarbij met webcams en sociale- en webinar-technologie meerdere discussies off- en online gelijktijdig worden gevoerd. Waarom meedoen met dit online experiment?

• Leer nu alles over de praktische toepassing van sociale innovatie bij de overheid;

• Ontmoet 10 sociale innovatie experts in één middag, tegelijk, vanuit uw luie stoel of achter uw bureau, en discussieer met hen mee;

• Maak kennis met de resultaten van het onderzoek van Henk Volberda's ‘Monitor Sociale Innovatie’;

• Wat u altijd al had willen vragen over sociale innovatie, alles kan en mag.

Deelname is gratis. Experimenteer online mee in het Sociale Innovatie Lab! Schrijf je nu snel in! Kijk voor inspiratie op het Youtubechannel van het Agentschap SZW, volg via twitter @agentschapSZW en word lid van de LinkedIngroep, die speciaal voor dit event is gemaakt.

(Op de foto: Martin van Leeuwen, de organisator)

« Terug

Sluiten