Entre Femmes viert tiende verjaardag met groot netwerk-event

dinsdag 20 februari 2007

Op vrijdag 16 maart 2007 viert Entre Femmes, het grootste netwerk van vrouwelijke ondernemers in de provincie Utrecht, haar tienjarige jubileum met een netwerk-event in Utrecht. 200 ondernemers dagen zowel mannelijke als vrouwelijke ondernemers uit hun netwerk-skills te komen aanscherpen.

Het Auditorium van Rabobank Nederland aan de Croeselaan in Utrecht wordt het decor van het netwerk-event. Deelnemers worden uitgedaagd, getraind en ondersteund in de kunsten van het succesvol netwerken. De organisatie durft dan ook de garantie af te geven dat bezoekers na afloop van UtrEF’t! met minimaal drie concrete netwerkcontacten naar huis gaan.

Sprekers
Prominente sprekers als burgemeester Annie Brouwer, Ruth Cox, beoogd campagneleider van de Amerikaanse Democratische presidentskandidate Hillary Clinton; presentatiegoeroe en voormalig directeur van de Stadsschouwburg Amsterdam Cox Habbema en Melek Usta, die vorig jaar verkozen werd tot Zwarte Zakenvrouw van het jaar, worden door dagvoorzitter en Entre Femmes-lid Judith de Bruijn (foto) uitgedaagd hun geheimen voor succesvol netwerken prijs te geven.

Netwerktraining
In de uitgebreide Meet, Eat & Greet netwerklunch krijgen de deelnemers een exclusieve netwerktraining van Charles Ruffolo, the NetworKing. De door Ruffolo zelf ontwikkelde trainingsmethode NetworKing is een bewezen combinatie van gedrags- en organisatorische vaardigheden, die hij met veel elan demonstreert (zie ook www.networking.net). ’s Middags is er een Forum met ondernemers als Peter Langendam, Rob Wagenaar, Ineke Ooms, Saskia van der Meij, Quinten Fortuin en Rob van der Maas en wordt het event afgesloten met een spetterende finale met Opera della Casa. Om 16.30 is het borreltijd en rond 17.30 uur wordt de dag afgesloten.

In het kort : UtrEf’t!
Voor wie : Ondernemers en ondernemende professionals m/v
Waar: Auditorium Rabobank, Croeselaan 28, Utrecht
Wanneer: Vrijdag 16 maart 2007
Aanvang: 9.00 uur
Einde: ca. 17.30 uur
Prijs: € 95,-

Inschrijven via: www.lustrumEF.nl

« Terug

Sluiten