EPP ontwikkelt onderscheiding voor Waterkwaliteit en Waterveiligheid

donderdag 30 maart 2006

Het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) (werkgebied: 25 gemeenten en 15 Amsterdamse stadsdelen) werkt hard aan een betere waterkwaliteit en waterveiligheid. Om dat streven kracht bij te zetten, introduceert het Hoogheemraadschap de AGV Prijs voor Waterkwaliteit en Waterveiligheid. De regie is in handen van het Utrechtse communicatiebureau EPP.

Het wordt een jaarlijkse prijs voor plannen en projecten in het verzorgingsgebied van AGV, die een oplossing bieden op het gebied van de gevolgen van wateroverlast, ruimtegebrek (bijvoorbeeld paalwoningen), kwaliteitsbehoud of -verbetering (tegengaan van vervuiling en verbeteren van oppervlaktewater), waterkwantiteit (beheersing van de waterhoeveelheid, o.a. waterpeil, riolering), zuivering afvalwater, aanleg, beheer en onderhoud van waterkeringen (dijken, sluizen) en waterveiligheid.

De prijs reikt het Hoogheemraadschap uit aan een gemeente, stadsdeel, bedrijf of maatschappelijke organisatie, of aan een samenwerkingsverband. EPP ontwikkelde het concept van de prijs en verzorgt de communicatie rondom de inzendingen. Eind april 2006 is de prijsuitreiking. www.epp.nl , www.agv.nl

« Terug

Sluiten