UCK-centen

woensdag 02 februari 2005

Eind december heb je een factuur ontvangen om de contributie te betalen.

Honderd euro moet er overgemaakt worden op rekeningnummer 39.47.42.575 t.n.v. penningmeester Utrechtse Communicatie Kring in De Bilt onder vermelding van ‘je naam' en ´contributie 2005´. Heb je het bedrag nog niet overgemaakt? Gewoon even doen. Met die centen stelt het UCK-bestuur elk jaar zorgvuldig haar begroting op. Aan de hand van die keurig sluitende begroting organiseert de activiteitencommissie minimaal zes themabijeenkomsten plus de nieuwjaarsreceptie en een afsluitende jaaruitje.

Overigens is het kringtuitje vorige jaar mede gesponsord. Daarnaast is er geld beschikbaar voor de website. Het bestuur wil de online mogelijkheden nog beter benutten en het ligt dan ook in de planning om de site uit te breiden. Ook de site levert wat sponsorgeld op. Tevens gaat er een bijdrage naar de masterclass; het bestuur maakt eveneens (zij het bescheiden) kosten en dat is dan ook terug te zien in de jaarbegroting. Tot slot houdt de begroting rekening met de kosten van de secretariële ondersteuning.

Uiteraard worden de ontvangsten en uitgaven gedaan via een betalingrekening; het geld wat niet nodig is, staat op een spaarrekening. De Rabobank is onze huisbankier.

« Terug

Sluiten