Lightning Talks goes 20 x 20: Sprekers gezocht

lightning_talks_660x3301.jpgwoensdag 14 september 2016

Wegens daverend succes verlengd: de UCK Lighting Talks! We zijn we op zoek naar creatieve sprekers die willen vertellen over hun werk, drijfveren en inspiratie.

Tijdens deze editie van de Lightning Talks maken we gebruik van het 20 x 20 concept, waarbij iedere spreker 20 slides presenteert in exact 20 seconden per slide.

We zijn op zoek naar enthousiaste sprekers die in 6 minuten en 40 seconden hun 'ei van columbus' met het publiek willen delen. Denk aan een creatieve oplossing voor een probleem, een succes of flop, een idee of droom, of een oproep tot actie.

De Lightning Talks zullen plaatsvinden op 3 november en we zijn die avond te gast in de sfeervolle theaterzaal van het Wilde Westen in de Cereol Fabriek aan de Kanaalweg in Utrecht.

Tevens zullen we communicatie professionals uit Utrecht West uitnodigen om kennis te komen maken met de UCK en het Wilde Westen.

Wie durft?

We horen het graag als je interesse hebt of als je een interessante spreker weet. Dat kan bv. via info@communicatiekring.nl.

Even voor de duidelijkheid, dit is een vooraankondiging om sprekers te werven voor de Lighting Talks. Aanmelden voor dit evenement als bezoeker kan vanaf medio oktober.

Klik hier voor een sfeerimpressie van vorige Lighting Talks, of bekijk de volledige bijeenkomst van vorig jaar.

« Terug

Sluiten