Utrechtse Communicatiekring haakt flexibel in op bijzondere omstandigheden met corona

UCK_website afbeelding_800x300px.pngvrijdag 11 december 2020

2020 zal onmiskenbaar de boeken ingaan als het jaar waarin ons leven op z'n kop werd gezet door het coronavirus en de noodzakelijke maatregelen die daarmee gepaard gingen (en nog steeds gaan). We hebben duidelijk gemerkt dat onze gezondheid en ons welzijn daarbij veruit het belangrijkste is als basis van alles wat wij willen doen.

Als UCK-leden doorstaan we deze bizarre periode privé en qua werkomstandigheden ook heel verschillend. En dan is het fijn als je steun bij elkaar kunt vinden. De Utrechtse Communicatiekring speelt daarbij - in het grotere geheel - maar een heel bescheiden rol. Tegelijkertijd krijgen we gelukkig ook veel lof voor de manier waarop we het afgelopen jaar snel en flexibel hebben ingespeeld op deze bijzondere omstandigheden, waarbij het helaas niet meer mogelijk was om elkaar fysiek te ontmoeten.

Digitaal
Gelukkig is het ons wel gelukt UCK-leden via digitale wegen een prachtig aanbod van live-shows, themaprogramma’s, workshops en podcasts te bieden. Dankzij de enorme inzet van meerdere actieve leden. Daarmee waren we toch in staat om vakkennis te delen en elkaar te inspireren als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Dingen die bij ons hoog in het vaandel staan.

Terugkijken
Een mooie bijkomstigheid van dit digitale aanbod is bovendien dat iedereen er nog lang van kan genieten, omdat het makkelijk terug te vinden en te kijken is via het YouTube-kanaal van de UCK. Sommige programma’s zijn dan ook al honderden keren bekeken.

Veilig
Toch is er maar één wens die we graag zo snel mogelijk weer in vervulling zien gaan en dat is dat we elkaar ook weer fysiek kunnen ontmoeten. De veiligheid en gezondheid van onze leden staan absoluut op nummer 1, maar zodra het mogelijk is om elkaar weer op een veilige manier te ontmoeten, zullen we dat ook zeker weer gaan doen. 

Plannen voor 2021
Plannen voor ons programma-aanbod voor het komende jaar worden ook nu weer volop gesmeed. De lessen die we dit jaar hebben geleerd, nemen we daarbij zeker ook mee. Zo groeit het idee voor een meer hybride aanbod. En we staan open voor nog meer nieuwe ideeën en inzichten die ons aanbod kunnen verbeteren en verrijken.

Mooie start
Na een heftig jaar wensen wij iedereen een goed uiteinde en een mooie start van het nieuwe jaar. We kijken ernaar uit om elkaar ook dan weer te inspireren en natuurlijk vooral te ontmoeten zodra het weer kan. In het nieuwe jaar te beginnen met een verrassend alternatief voor onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst!

Het bestuur van de Utrechtse Communicatiekring

Labels
Nieuws

« Terug

Lees overig nieuws

Twitter

Sluiten