Koen van Tankeren draagt voorzitterschap UCK in 2024 over aan Dafna Holtzer

koen en dafna bijgesneden - foto Koen Laureij.jpgdonderdag 07 september 2023

Na ruim 15 jaar draagt Koen van Tankeren zijn voorzitterschap bij de Utrechtse Communicatiekring (UCK) over aan Dafna Holtzer, de huidige secretaris van de UCK. De overdracht zal plaatsvinden op 1 januari 2024.

De overdracht werd al bekendgemaakt tijdens de 50-jarige lustrumbijeenkomst van de UCK op vrijdag 1 september jongstleden. De voorzitterswissel zal plaatsvinden tijdens de UCK Nieuwjaarsbijeenkomst in januari.

Over Koen en Dafna
Koen is al 26 jaar lid van de UCK. Voordat hij voorzitter werd, was hij twee jaar actief in de programmacommissie. Dafna is sinds 2013 lid van de UCK. Na een aantal jaren actief te zijn in de programmacommissie, trad zij in 2020 toe tot het UCK-bestuur als programmacoördinator. Sinds dit jaar is Dafna secretaris.

Koen van Tankeren: “Ik ben al jaren enthousiast lid van de UCK omdat het een fijne club is waar vakgenoten samenkomen en kritisch kijken naar de ontwikkelingen in het communicatievak. Het lidmaatschap levert mezelf ook veel inspiratie en vakkennis op. Ik vind het eervol dat ik daar als voorzitter aan bij heb kunnen dragen. Bij Dafna zie ik eenzelfde drive en daarom ben ik blij dat zij die voorzittersrol graag wil overnemen.”

Dafna Holtzer:“Met veel enthousiasme en respect voor mijn voorganger, verheug ik me op mijn nieuwe rol. Met een stevig bestuur en een actieve programmacommissie heeft de UCK een stabiele basis om nog vele jaren actief te zijn. Ik ben trots en blij dat ik de communicatiekring vanaf het nieuwe jaar daarin mag sturen.”

Meest actieve regionale communicatienetwerk
De Utrechtse Communicatiekring is met bijna 400 leden het grootste en meest actieve regionale communicatienetwerk van Nederland. Jaarlijks organiseert de UCK zeker 15 vakbijeenkomsten voor zijn leden, variërend van workshops en masterclasses tot grote themabijeenkomsten. Dit jaar viert de UCK zijn 50-jarig bestaan.

Foto: Koen Laureij

Labels
Nieuws

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten