Seminar 3D-Communicatie

woensdag 04 juni 2008

Weet u welke opties er zijn als het gaat om 3D-communicatie? En weet u hoe snel u kunt beschikken over 3D-middelen? En welke weg u moet bewandelen om met behulp van 3D te kunnen overtuigen en verkopen? Kan 3D-communicatie een rol van betekenis spelen bij het versnellen of versoepelen van een (vastgelopen) proces? En niet onbelangrijk: de kosten van 3D-communicatie. Hoe zit dat?

Op het seminar 3D-communicatie leert u 3D-communicatie naar waarde te schatten. Niets is méér driedimensionaal dan een woning, een gebouw of een gebied. Maar juist tweedimensionale middelen worden gebruikt om ze te verkopen. Er zijn nu ook nieuwe technieken beschikbaar om in 3D-perspectief te communiceren. Een geprinte maquette (3D-printing), een virtuele maquette, een 3D-animatie of toch gewoon een tastbare 3D-maquette? Oordeelt u zelf en kom naar het seminar over 3D-communicatie. CIRON biedt een zeer interessant programma. De inleiding wordt verzorgd door het Centrum voor High Performance Computing en Visualisatie (Rijksuniversiteit Groningen). U wordt meegenomen in de wereld van de Virtual Reality (VR) en leert wat 3D-communicatie voor úw project kan betekenen. Na het plenaire programma kunt u kiezen uit meerdere presentaties over verschillende vormen en toepassingen van 3D-communicatie. Specialisten als 3D Capacity, VIA Drupsteen, INDG en Arche zijn betrokken bij het programma. Zij bieden u ter plaatse een kijkje in de keuken en leggen u uit hoe ze te werk gaan en hoe u een bepaalde toepassing kunt inzetten.

Datum: donderdag 19 juni 2008 Tijd: 13.00 uur – 17.00 uur (met aansluitend netwerkborrel) Plaats: Fulcotheater IJsselstein Kosten: €199,00. UCK-leden betalen slechts € 160,00! Het aantal plaatsen is beperkt. Om u aan te melden voor dit unieke seminar stuurt u een mail met uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummers) naar info@ciron.nl. Vermeld voor de korting dat je UCK-lid bent. Ciron stuurt u dan een bevestiging en een factuur. Het seminar 3D-communicatie is bestemd voor communicatieprofessionals werkzaam bij woningcorporaties, bouwondernemingen, gemeenten, projectontwikkelaars, communicatieadviesbureaus, makelaars en ingenieurs- en adviesbureaus. Kijk op www.ciron.nl voor meer informatie! www.ciron.nl

« Terug

Sluiten