Utrechtse nominaties in communicatie en marketing

woensdag 21 oktober 2015

Terwijl we nog een paar maanden te gaan hebben voor het einde van het jaar, maken diverse beroepsorganisaties zich weer op om prijzen uit te reiken voor opvallende prestaties in ons vakgebied. Deze week werden enkele nominaties bekend waarbij ook Utrechtse communicanten en marketeers genomineerd werden.

Greenberry – het bureau dat eerder ook een bijdrage leverde aan UCK-bijeenkomsten over Big Data en het gebruik van WhatsApp - is met de ‘Giel App’ die het ontwikkelde voor Dj Giel Beelen genomineerd voor de Grand Prix Content Marketing Awards. En wel in twee categorieën: Beste Content Platform en Beste Vernieuwing. Bovendien viel Greenberry nog twee nominaties te beurt (in de categorie Beste B2C en Beste Content Campagne) met de campagne ‘Valerio vraagt het’ voor Zilveren Kruis.

Als Utrechts bureau is eveneens Born05 twee keer genomineerd met ING World (categorie Beste Online Magazine) en met Weblog.bol.com van Bol.com (Beste Content Platform en Beste Analytics). De uiteindelijke winnaars voor de Grand Prix Content Marketing Awards worden op 19 november bekend.

Communicatieman/vrouw
Vier genomineerden uit onze regio gaan op voor de verkiezing van de communicatieman/vrouw van het jaar. Daaronder Reint Jan Renes (lector Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein aan de HU) die eerder dit jaar bij de UCK een succevol college Ontwerpen voor Gedragsverandering gaf en vorig jaar een bijeenkomst over Gedragsbeïnvloeding in het publieke domein verzorgde. Andere genomineerden uit de Utrechtse regio zijn Natalja Talitsch (projectmanager Gemeente Utrecht, betrokken bij de Grand Depart van de Tour de France), Hanneke de Korte (hoofd Media en Communicatie bij Reclassering Nederland) en Janneke Eigeman (teamleider Communicatie bij de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging).

De verkiezing voor communicatieman/vouw van het jaar is opgezet door landelijke beroepsvereniging Logeion. In totaal zijn er tien genomineerden waarvan drie finalisten volgende maand bekend worden en de uiteindelijke winnaar in januari 2016.

« Terug

Sluiten