Gezocht: gastdocent ZZP’er communicatie!

donderdag 15 oktober 2015

Ben jij direct of vrij snel na je communicatieopleiding begonnen met ondernemen (als ZZP’er) en wil jij anderen inspireren met jouw ervaringen? HU-docente en UCK-lid Mieke van Oorschot is op zoek naar gastdocenten voor de cursus ZZP in het derde jaar van de opleiding Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht.

Tijdens deze cursus maken de studenten een plan voor hun eigen onderneming en ontwikkelen ze zich tot zelfstandige en ondernemende communicatieprofessionals. Zij leren ontzettend veel van de praktijkverhalen van ervaringsdeskundigen en horen graag hoe je zoiets nu echt aanpakt (en hoe niet).

Voldoe jij aan het profiel en ben je bereid hieraan mee te werken? Dan wordt je bijdrage aan deze cursus enorm op prijs gesteld! De UCK ondersteunt dit initiatief vanuit de gedachte dat wij de band tussen beroepsopleiding en praktijk willen verstevigen. Dit is een van de manieren waarop wij dat de komende tijd willen doen. Het gastcollege/de workshop is ingepland voor medio november 2015.

Interesse? Stuur dan een e-mail met je gegevens en een korte onderbouwing naar mieke.vanoorschot@hu.nl (NB. de bijdrage is vrijwillig, er is geen financiële vergoeding mogelijk)

« Terug

Sluiten