Dutch Game Garden ook naar Breda

zondag 01 maart 2015

De Dutch Game Garden voor creatieve ondernemers op digitaal gebied gaat nu ook een vestiging in Breda openen. Na Utrecht, Amsterdam en Hilversum de vierde locatie van de broedplaats voor studenten, starters en bedrijven.

In Breda wordt samengewerkt met de NHTV-Breda University of Applied Sciences om een broedplaats beginnen voor start-ups in de gamesindustrie in. Daarmee sluit ook Breda zich aan bij de formule van Dutch Game Garden. De nieuwe vestiging krijgt zestig werkplekken. Studenten en afstudeerders van de NHTV kunnen er kantoorruimtes huren, studentondernemers mogen een aantal maanden gratis gebruik maken van flexplekken, er zijn vergader- en presentatieruimtes en netwerkevenementen. In samenwerking met de hoofdlocatie in Utrecht is een trainings- en coachingsprogramma in de maak.

Dutch Game Garden werd in 2008 opgericht door de Taskforce Innovatie, Universiteit Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en is sinds vijf jaar gehuisvest aan de Neude. Binnenkort verhuist de hoofdvestiging van de Neude naar het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs.

« Terug

Sluiten