HKU-studenten openen pop-up store TAK

dinsdag 03 december 2013

19 HKU-studenten die dit jaar afstuderen in fotografie, product ontwerp, illustratie, grafisch ontwerp, mode en kunstmanagement, openen op zaterdag 7 december de pop-up store TAK in Hoog Catharijne. TAK wordt een ontmoetingsplek, winkel en atelier met veel interactie met bezoekers.

De studenten gaan in de winkel producten maken die ter plekke bijvoorbeeld naar wens kunnen worden bedrukt. Bezoekers kunnen ook een product meenemen en dit laten bedrukken met een unieke print. Er worden ook portretten gemaakt. Door de samenwerking van de verschillende disciplines willen de studenten unieke producten aanbieden. Bijvoorbeeld van posters en foto’s tot aan kleding en lampen. Binnenlopen voor de unieke sfeer en een kop thee kan ook.

TAK zit naast de NewYorker in de zijgang bij V&D (die uitkomt op Achter Clarenburg bij café Olivier) en is open van zaterdag 7 tot en met 15 december. De openingstijden zijn elke dag van 11.00 tot 18.00 uur. ‘S avonds is er ook een programma met optredens onder andere van bands van conservatorium studenten en een YouTube-bioscoop met uitsluitend kattenfilmpjes. Het hele programma staat vanaf vrijdag 6 december online op Facebook en de website van Dit is TAK.

« Terug

Sluiten