Volop genieten van lidmaatschap UCK

zaterdag 16 november 2013

Ben jij communicatieprofessional die woont en/of werkt in de regio Utrecht? En ben je nog geen lid van de Utrechtse Communicatiekring? Dan maken wij je er graag op attent dat als je nu UCK-lid wordt, je een vol jaar optimaal kunt genieten van je lidmaatschap!

De UCK bied je circa 20 vakinhoudelijke activiteiten per jaar over uiteenlopende actuele communicatieonderwerpen (variërend van masterclasses, workshops, bedrijfsbezoeken en grote themabijeenkomsten). Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vergroot je je vakkennis. Bovendien bieden we je een aantrekkelijk en laagdrempelig netwerk van nu bijna 440 communicatieprofessionals die gepassioneerd zijn van ons vak. Een netwerk waarin het goed toeven is en je in aanraking komt met collega’s die je in praktijk ook handig van pas kunnen komen.

Digitaal vormt deze website een belangrijke informatiebron voor alle activiteiten en Utrechts communicatienieuws. Elk UCK-lid krijgt een eigen inlogcode en heeft hier ook een eigen profielpagina. Zo kunnen leden elkaar gemakkelijk vinden. In onze besloten LinkedIn-groep (alleen voor leden) bieden daarenboven ruime mogelijkheid voor discussie en uitwisseling van activiteiten van leden.

Enthousiast? We begroeten je graag als nieuw en actief lid van onze kring! Het UCK-lidmaatschap bedraagt slechts 110,- euro per jaar en aanmelden kan gemakkelijk via deze website.

Klik hier om je aan te melden als nieuw UCK-lid


Kijk hier als je meer wilt weten over het lidmaatschap


« Terug

Sluiten