Innovation Day EBU voor ondernemers

donderdag 24 oktober 2013

Economic Board Utrecht en de gemeente Amersfoort organiseren op woensdag 11 december aanstaande een Innovation Day voor ondernemers. Het thema is ‘groen, gezond en slim!’ Ondernemers kunnen zich laten inspireren door interessante sprekers en bijzondere innovatieve projecten. Daarnaast staat de hele dag in het teken van ontmoeting.

Innovation Day 2013 bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma waarbij bezoekers op elk moment welkom zijn. In de ochtend is er een plenair deel met Daniel Ropers, managing director van het in Utrecht gevestigde Bol.com. Hij vertelt over de kracht van de grootste online shop van de Benelux. In de afgelopen jaren transformeerde Bol.com van een mediawinkel naar een verzameling speciaalzaken, waar klanten naast onder meer boeken, muziek en games ook elektronica, mooi & gezond-artikelen en speelgoed vinden.

Diverse sessies
Na de lunch zijn er diverse break-out sessies over ‘groen, gezond en slim!’ En Pecha Kucha-presentaties over bijzondere diensten en producten. Ondernemers met een innovatief product, dienst of idee of een concrete vraag kunnen op de zeepkist gaan staan in de Speakers Corner. De beste pitch van maximaal twee minuten, mag terugkomen in het plenaire middagprogramma.

Aanmelding
Deelname is kosteloos. Innovation Day 2013 vindt plaats in De Nieuwe Stad op het Oliemolenkwartier in Amersfoort. Meer informatie over het plenaire programma en de verschillende break-out sessies verschijnt binnenkort op de speciale website. Aanmelding kan ook nu al via deze site.

« Terug

Sluiten