Koninklijke onderscheiding Betteke van Ruler

zondag 28 april 2013

Betteke van Ruler heeft een Koninklijke onderscheiding gekregen. Ze is benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau. Betteke (oud UCK-lid) verzorgde bij ons eind vorig jaar nog een inspirerende sessie over de toekomst van het communicatievak (zie videoverslag).


Die sessie kenmerkte eens temeer haar nooit aflatende energie en passie voor ons vak. Bewijs daarvan is ook haar initiatief voor het glossy tijdschrift Communicatie NU dat ze vorig jaar uitbracht met bijdragen van maar liefst 118 communicatieprofessionals.

Fronten
Betteke heeft haar onderscheiding ondermeer te danken aan de vele bijdragen die ze heeft geleverd aan de professionalisering van het communicatievak. Ze is daarbij op vele fronten actief. Daarnaast vindt ze ook nog de tijd voor vrijwilligerswerk.

Toekomst vak
Betteke van Ruler is voormalig hoogleraar Communicatie en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze geeft momenteel door het hele land sessies over de toekomst van het communicatievak, waarbij onder andere het traditionele communicatieplan op de schop gaat.

« Terug

Sluiten