Kooktips UCK-er Hans Agterberg in nieuw tv-programma SBS6

zaterdag 26 november 2011

SBS6 start op zondag 27 november met het nieuwe tv-programma Natuurlijk Lekker Leven, waarin UCK-er Hans Agterberg wekelijks een kooktip verzorgt. Hans is in het dagelijks leven ontwerper en al 22 jaar eigenaar van het bureau Quavorm in Maarssen, daarnaast is hij enthousiast kok.


De kookhobby van Hans Agterberg liep de laatste jaren ‘prettig’ uit de hand. Hij maakte twaalf jaar lang deel uit van het Koksgilde Nationaal Team en schopte het in 2004 zelfs tot officieel Nederlands kampioen amateur koks. Hans heeft een zwak voor de Italiaanse keuken. Elk jaar nog kookt hij ook enkele weken voor de gasten van een hotelletje in Toscane.

Het nieuwe SBS6-programma Natuurlijk Lekker Leven biedt kijkers inspiratie voor een natuurlijke manier van leven. Koken met natuurlijk lekkere producten staat in iedere uitzending centraal. Dat gebeurt door TV kok Peter Bakker. Hans Agterberg komt daarnaast als apart item met zijn wekelijkse kooktip uit eigen keuken.

Natuurlijk Lekker Leven wordt gepresenteerd door Suzan Blokhuis en is elke zondagmiddag vanaf 15.00 uur te zien bij SBS6. Daarna wordt het later in de week twee keer herhaald. Van het programma worden 13 uitzendingen gemaakt die uitgezonden worden in de maanden november tot en met februari. Ook het beeldmerk en de vormgeving van het programma zijn verzorgd door Quavorm.

« Terug

Sluiten