Nieuw initiatief: Maria Business Borrel voor ondernemers.

vrijdag 18 november 2011

Sociëteit De Vereeniging neemt het in initiatief om nader kennis te maken met nieuwe ondernemers in zakelijk Utrecht en meer binding te krijgen met de stad. Daarom introduceert zij nu iedere laatste vrijdag van de maand de ‘Maria Business Borrel’, te beginnen op vrijdag 25 november aanstaande. Ondernemende UCK-leden zijn van harte welkom.


De Heerensociëteit werd al in 1869 opgericht en kent daardoor een mooie historie. Naast de traditionele activiteiten, is er nu meer en meer aandacht voor nieuwe en jonge Utrechtse ondernemers. De bedoeling is de Maria Business Borrel voor hen te laten uitgroeien tot een maandelijkse vertrouwde en aantrekkelijke ontmoetingsplaats. Ook overheden, maatschappelijke en culturele instellingen zijn vertegenwoordigd.

De eerste Maria Business Borrel vindt plaats op vrijdag 25 november aanstaande van 17.00 tot 20.00u aan de Mariaplaats 14 in Utrecht (hier is ook Mammoni gevestigd). Op loopafstand van het station. Parkeergelegenheid in de directe omgeving onder andere Parkeergarage Springweg.

Deelname aan de Maria Business Borrel is gratis en staat open voor zowel mannen als vrouwen (lid zijn of worden van de Sociëteit is niet de opzet). Je moet je wel vooraf even aanmelden via http://linkd.in/vLRphp. Kijk voor meer informatie op www.mariaborrel.nl.

« Terug

Sluiten