KvK zoekt ondernemerstalent op Utrechtse vrijmarkt

donderdag 24 april 2008

Tijdens de Utrechtse vrijmarkt op dinsdag 29 april (Koninginnenacht) gaat de Kamer van Koophandel Midden-Nederland op zoek naar onbekend ondernemerstalent. Niet toevallig want op geen enkele andere dag in het jaar zijn er zoveel potentiële ondernemers actief.

Drie juryteams van de KvK gaan die avond op pad om de verkopers te selecteren die uitblinken qua originaliteit van hun product, stijl van verkopen en creativiteit. Uit de geselecteerde ondernemerstalenten worden twee categorieën gekozen: aanstormend talent tot en met 15 jaar en de beste ‘volwassen’ talenten. Om 22.00 uur reikt burgemeester Aleid Wolfsen de prijzen uit, te weten een MP3-speler voor een jonge ondernemer in de dop en een fotocamera voor een volwassen ondernemerstalent. Dit alles vindt plaats bij de stand van de KvK op de hoek van de Waterstraat en de St. Jacobsstraat (bij het gebouw van KvK).

Ga Ondernemen

De actie op de vrijmarkt hoort bij het programma Ga Ondernemen (GO) van de KvK. GO is in het leven geroepen om te zorgen voor versterking van de ondernemende cultuur in de regio Utrecht. De KvK signaleert dat er voldoende kandidaten zijn die een bedrijf willen starten maar dat mensen er in de praktijk toch vaak van afzien om echt te beginnen. Het GO-programma, mede mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht, probeert met allerlei activiteiten hier verandering in te brengen. Meer info over de actie, de voorwaarden en GO staat op www.kvk.nl/mn-vrijmarkt

« Terug

Sluiten