Koen van Tankeren nieuwe voorzitter Utrechtse Communicatiekring

vrijdag 28 september 2007

Het bestuur van de Utrechtse Communicatiekring is vernieuwd. Koen van Tankeren heeft de voorzittershamer overgenomen van Viola Peulen. Viola is ruim drie jaar op inspirerende wijze voorzitter geweest. Onder haar bezielende voorzitterschap bloeide de kring, groeide het aantal leden aanzienlijk en werd onder meer de website volledig vernieuwd.

Koen was hiervoor als bestuurslid verantwoordelijk voor de activiteitenprogrammering. In die rol heeft hij een flinke impuls gegeven aan de activiteiten, die meermalen de (landelijke) pers haalden. Koen breidde de programmacommissie uit met nieuwe leden die geen deel uitmaken van het bestuur. De werkwijze pakt in de praktijk succesvol uit. De programmacommissie bestaat uit Claudia Kuijpers, John Smeets, Jac Janssen en Moniek van der Sanden. Leden die ook graag actief willen worden in de programmacommissie, zijn van harte welkom.

Naast de programmacommissie formeert Claudia Kuijpers op dit moment een tijdelijke lustrumcommissie die het UCK-lustrumfeest in het najaar van 2008 voorbereidt. Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich melden bij Claudia Kuijpers.

Recent traden verder Mariska Cornelissen (speciale projecten) en Alfred van de Pol (secretaris) toe tot het bestuur. Binnen het bestuur is nog ruimte voor een webmaster en voor een nieuwe coördinator van de programmacommissie. Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen met Koen van Tankeren.

« Terug

Sluiten