UCK-lid in actie tegen borstkanker

dinsdag 25 september 2007

UCK-lid Leida van Voornveld doet 6 en 7 oktober mee aan de sponsorwandeling van A Sister’s Hope (www.asistershope.org) die dit jaar voor het eerst in Nederland wordt gehouden. Ze wil daarmee geld ophalen ten behoeve van Pink Ribbon. UCK'ers die dit doel willen steunen kunnen een bijdrage leveren op rekening: 2947137 ten name van A Sister’s Hope onder vermelding van Leida's naam en haar wedstrijdnummer 1243. Lees hieronder Leida's oproep.

Lieve mensen,

Ik doe mee aan de sponsorwandeling van A Sister’s Hope (www.asistershope.org) die dit jaar voor het eerst in Nederland wordt gehouden. A Sister’s Hope is een organisatie die in Amerika al jaren ervaring heeft met geld ophalen voor borstkankeronderzoek. Dit jaar starten ze in Nederland met een tweedaagse wandeling om geld op te halen. Geld dat naar Pink Ribbon gaat om activiteiten en onderzoek voor borstkankerpatiënten te bekostigen. Dat blijft belangrijk, want 1 op de 9 vrouwen krijgt in haar leven deze diagnose te horen. En niet alleen vrouwen krijgen er mee te maken. 1 op de 200 borstkankerpatiënten is man.

De uitdaging
Samen met de tientallen of honderden andere wandelaars proberen we zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen. Per deelnemer in ieder geval 1500 euro. En natuurlijk is de wandeling zelf (van Amersfoort naar Amsterdam, 60 kilometer in twee dagen) ook een behoorlijke uitdaging.

Wat doe ik?
Ik wandel me suf ter voorbereiding. De 22 kilometer op een dag heb ik al in de benen. Hoewel de laatste paar kilometer niet echt leuk waren, kon ik de volgende dag gewoon verder wandelen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik de 30 kilometer per dag ga halen. Want ondanks, maar ook dankzij mijn eigen ervaringen met deze ziekte vind ik het geweldig om dit te doen en ben ik super gemotiveerd . Het trainen voor de lange afstand in combinatie met het geld bij elkaar brengen voor dit doel is een enorme stimulans voor mij. Ik voel me daar bijzonder prettig bij en merk de positieve invloed op mijn gestel.

Wat kun jij doen?
Je kunt me helpen door mijn sponsor te worden! Je kunt me per kilometer of met een vast bedrag steunen. Ik hoop van harte dat je met mij eens bent dat dit doel substantiële steun verdient, maar weet ook dat alle kleine beetjes helpen. Maak het geld over op rekening: 2947137 ten name van A Sister’s Hope onder vermelding van mijn naam en mijn wedstrijdnummer 1243. Natuurlijk mag je het geld ook contant aan mij overhandigen, dan zorg ik dat het op de plaats van bestemming komt.

Samen kunnen we ons steentje bijdragen aan de strijd tegen borstkanker. Zodat dankzij het onderzoek borstkanker beter te behandelen is voor de toekomstige patiënten en steeds meer mensen genezen of er in ieder geval goed mee kunnen leven.
Dank voor alle steun en inspiratie!

Groet,
Leida van Voornveld

« Terug

Sluiten