VSA waardeert samenwerking met UCK

maandag 16 oktober 2006

Amsterdamse communicatieprofessionals verenigd in VSA Trefpunt waarderen de samenwerking en uitwissling met hun Utrechtse collega's. Dat verwoordde VSA-voorzitter Luuk Aleva maandagavond in zijn speech ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum. 'Als ik naar de toekomst kijk, zie ik ook daar kansen voor verbreding en ontwikkeling van onze activiteiten", aldus Aleva.

Foto : Het VSA-jubileum trapte af met een mini-symposium in schitterende Muziekgebouw aan 't IJ (Monique Kooijmans).

Naast verdere samenwerking met de UCK, koestert de VSA ook haar contacten met Logeion en het CommunicatieForum (van communicatiemedewerkers van de Gemeente Amsterdam). Het VSA jubileum werd maandag 16 oktober in stijl gevierd met een minisymposium over Amsterdam en communcatie in het nieuwe Muziekgebouw aan 't IJ, bedrijfsbezoeken ter verdieping, een rondvaart door de grachten en een feestavond in Odeon.

Ambtsketen Voorzitter Luuk Aleva werd door zijn leden verrast met een heuse VSA-ambtsketen met daarop de namen van alle voorzitters van de VSA in de afgelopen veertig jaar. Aleva kreeg de keten overhandigd uit handen van Commisaris van de Koningin Harry Borghouts, die benadrukte dat dit een eerbetoon is aan de bijdragen die alle VSA-voozitters de afgelopen jaren hebben geleverd om de VSA te laten groeien naar een actieve communicatievereniging met nu 140 leden.

« Terug

Sluiten