Save the date: UCK Nazomeren op vrijdag 16 september!

zondag 24 juli 2016

Voor je je koffers pakt en ervan doorgaat, trekken we toch graag nog even de agenda met jou. Zet nú alvast een grote, vette cirkel om de datum van vrijdag 16 september aanstaande, tussen 14.30 – 21.00 uur! Ons traditionele UCK Nazomeren komt er weer aan.

Die middag en avond gaan we er namelijk op de prachtige locatie voor talentontwikkeling Het Huis Utrecht meteen weer volop tegenaan, met de jaarlijkse Nazomer-bijeenkomst van de Utrechtse Communicatiekring. De eerste bijeenkomst na de zomer, waarin we je weer overstelpen met interessante vakinformatie, gezelligheid en lekker eten.

Op Nazomeren 2016 nemen we een kijkje over de schutting van het communicatievak, onder het motto ‘Gluren bij de buren’. Waar zouden we immers zijn zonder de invloed van vakdisciplines als de sociologie, psychologie en sociale geografie? Tegenwoordig mixen we dat met een scheut theater, doen we steeds meer met visuele communicatie en doen we ons voordeel met de nieuwste ontwikkelingen in online communicatie en technologie.
Om vast een tipje van de sluier op te lichten: onze keynote-spreker is cultureel-sociologisch onderzoeker Carl Rohde, in 2010 uitgeroepen tot trendwatcher van het jaar.

Je kan niet wachten, zeg je..? Helaas, aanmelden voor de bijeenkomst kan nú nog niet.
Half augustus lees je alles over deze leukste dag van het jaar op onze website. En kun je je inschrijven voor de leuke en interessante workshops die we voor jou in petto hebben. (Let wel: alleen voor deze activiteit betalen UCK-leden een eigen bijdrage van €25,- voor met name de catering). Wanneer het zover is, krijg je bericht van ons. Dus houd je mailbox in de gaten!

UCK Nazomeren is alleen toegankelijk voor UCK-leden. Nog geen UCK-lid en hier toch heel graag bij willen zijn? Dat kan! Meld je nu aan als UCK-lid en betaal tot het einde van dit jaar slechts €55,- en dan kun je daarna ook nog genieten van veel meer UCK-bijeenkomsten. 

Maar nu eerst wensen we je een hele fijne zomer toe!

« Terug

Sluiten