UCK-lid Gert Jan Bos plotseling overleden

Gert Jan.jpgmaandag 27 november 2017

Op vrijdag 24 november is Gert Jan Bos overleden. Hij werd die dag acuut in het ziekenhuis opgenomen, maar dat heeft helaas niet mogen baten. We verliezen als UCK in hem een warme persoonlijkheid.

Gert Jan (1974-2017) was een social mediaman van het eerste uur met ook veel volgers op de socialkanalen waar hij actief was. Bekend van onder andere #BeSocialOnline. Het nieuws dat hij deelde - bijvoorbeeld ook in blogs op Marketingfacts - werd door velen erg gewaardeerd. Het toonde zijn passie voor social media.

Gert Jan hield ook van zijn stad Utrecht. Hij was actief in vele netwerken en geliefd als netwerker. Hij bracht mensen bij elkaar. Ondermeer bij Utrecht Netwerk, Business Peloton Utrecht en SMC030. Bij SMC030 was hij voorheen bestuurslid. Initiatieven van zijn hand zijn onder andere de Dutch Facebook Groep en de Dutch Twitter Groep.

Bovenal was Gert Jan een hele fijne vent, trotse echtgenoot en vader. Zo typeren de mensen hem die 'm goed kenden. Een geliefd persoon. Dat blijkt ook uit de reacties op deze speciale condoleancepagina ter nagedachtenis van Gert Jan.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Martine en dochter Wende, alle nabestaanden en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit verlies.

« Terug

Sluiten