Online-bijeenkomst drukbezocht

donderdag 17 november 2005

Internetstrategieën, zoekmachine-marketing, weblogs, rss-feeds… op een met 85 bezoekers weer drukbezochte UCK-avond werden we door specialisten uit het veld bijgepraat en geïnspireerd over online-communicatieontwikkelingen. Sprekers met bits en bytes groot gebracht, zo leek het voor velen. Eén aanwezige typeerde: "Leuk te zien dat de leeftijd in de zaal de 30 overtrof, terwijl die bij de inleiders duidelijk daaronder bleef."

Het programma was erg vol in vergelijking met een gemiddelde UCK-bijeenkomst, maar het doel – in één avond worden bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen - werd wel bereikt.

De bijeenkomst vond plaats in het gloednieuwe pand van Hulskamp Audiovisueel. Een locatie die garant stond voor een hightech digitaal aankleding met de nieuwste snufjes op audiovisueel facilitair gebied. Ook een ideale setting om de nieuwe website van de UCK te lanceren, tot stand gekomen door de inzet van Jolande Spaas en bureau Onstuimig.

Wie geïnspireerd door de inleidingen van de sprekers nu meer wil weten van bepaalde ontwikkelingen, producten of diensten, kan via de links in het aankondigingsbericht direct naar de websites gaan van de verschillende sprekers en contact met ze opnemen.













Labels
Verslagen

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten