Debat 'Dilemma's in de beroepspraktijk'

01-03-2010

Dr. Lia van Doorn, HU lector Innovatieve maatschappelijke dienstverlening en dr. Henrie Henselmans, (directeur Riagg Amersfoort) gaan onder leiding van Pieter Broertjes (foto), hoofdredacteur De Volkskrant en bijzonder lector Hogeschool Utrecht, met elkaar en met deelnemers in gesprek over het reflectieve vermogen van de hbo-professional. Zij doen dit in het kader van deel II van een serie bijeenkomsten over de identiteit van de hbo-professional.

In dit vervolg op het 1e debat van augustus vorig jaar, waarin de rol van de young professionals werd belicht, gaat het debat nu een stap verder: reflectie op de ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Prof. dr. Theo Camps (voorzitter Berenschot Groep B.V.) leidt dit debat in vanuit het thema ‘de reflective practitioner’. Reflectie als pendel tussen theorie en praktijk, waaruit de verbetering van de praktijk voortkomt.

Programma en locatie
15.30 uur: Ontvangst bij locatie Ottone in Utrecht
16.00 uur: Debat onder leiding van Pieter Broertjes
18.00 uur: Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Het debat vindt plaats in Ottone, Kromme Nieuwegracht 62, Utrecht. Ottone ligt in het centrum van Utrecht en is het best te bereiken via openbaar vervoer.

Aanmelden
Vóór 25 maart 2010 bij Thirza Stam: thirza.stam@hu.nl.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten