Inspiratie, kennis delen, ontmoeten…

02-02-2005

Het gaat goed met de UCK! Dat blijkt uit het aantal leden: 215 was de stand per 1 januari, maar ook uit de opkomst bij de laatste bijeenkomst, de nieuwjaarsreceptie in de Domtoren. Meer dan 80 UCK-leden kwamen erop af, en afgaand op de geluiden die ik gehoord heb, was het er erg gezellig.

Ik was er zelf helaas niet - geveld door de griep. Dus nog vanaf deze plek: ik wens jullie allemaal een geweldig goed en gezond jaar, zowel zakelijk als privé. Het bestuur van de UCK zal er alles aan doen om daaraan bij te dragen. Inspiratie opdoen en kennis delen, elkaar ontmoeten en contacten leggen, zowel zakelijk als privé, daar staan we voor.

We hebben weer veel plannen om dat te laten werken. Er staan interessante thema's op het programma; de eerste van de zes jaarlijkse bijeenkomsten is in maart en gaat over het donatiebeleid: heel actueel gezien onze gulheid na de zeebeving in Azië. De eerste masterclass staat gepland voor 1 maart en gaat, onder leiding van Daniël Janssen, over tekstkwaliteit en interventies. De website wordt vernieuwd en functioneler dan nu het geval is. En we hebben nog meer nieuwe ideeën, die we eerst wat verder uitwerken.

Mocht je zelf ideeën hebben voor bijeenkomsten of wil je wat anders kwijt over of voor de communicatiekring, schroom dan niet om mij of een van de andere bestuursleden even aan te schieten. Ik zie jullie hopelijk binnenkort!

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten