Raymond de Jong nieuw bestuurslid UCK externe relaties

Raymond de Jong.jpg01-02-2018

Raymond de Jong versterkt met ingang van 1 februari 2018 het bestuur van de Utrechtse Communicatiekring. Hij neemt de portefeuille Externe Relaties en Contentcoördinatie voor zijn rekening.

Raymond is geen onbekende binnen de UCK-organisatie, hij is al vele jaren actief als initiator en organisator van bijeenkomsten binnen de Programmacommissie van de UCK. In het dagelijks leven werkt Raymond als zelfstandig interim manager in (marketing)communicatie, media en journalistiek. Hij heeft zijn eigen videoproductiebedrijf en als freelance verslaggever is hij actief met het nieuws uit Nieuwegein en bij AD Video. Door zijn activiteiten en interesses beschikt hij over een groot netwerk in Utrecht.

In het bestuur neemt Raymond de rol over van Hans Scholten die de afgelopen 2,5 jaar garant stond voor het behartigen van de externe relaties van de UCK en daarnaast ook het UCK-redactieteam onder zijn hoede nam.

Externe relaties zijn belangrijk voor de UCK, omdat ons netwerk in de regio Utrecht steeds meer een rol van betekenis speelt als gewaardeerde kennisclub en netwerkorganisatie. De Utrechtse Communicatiekring is met ruim 400 leden dan ook een krachtig netwerk in midden Nederland. We leggen de link met opleidingen, bedrijven en andere (netwerk)organisaties die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het communicatievak in het algemeen en de regio Utrecht in het bijzonder.

Zie hier een overzicht van het volledige bestuur van de Utrechtse Communicatiekring

(foto: Arnaud Mooij)

« Terug

Lees overig nieuws

Twitter

Sluiten