Leusdense VODW-marketingspecialisten overgenomen door EY

VODW EY.jpg17-07-2018

VODW in Leusden wordt overgenomen door EY (voorheen voluit Ernst & Young genaamd). Een opmerkelijke overname in de markt van management consulting, waar de topbedrijven (zoals ook concurrenten Deloitte en PwC) al een tijd op overnamepad zijn om zich ook steeds meer op het terrein van communicatie, digital advertising en online marketing te begeven.

VODW legde zich aanvankelijk met name toe op marketingstrategie, maar vulde die activiteiten de laatste jaren steeds meer aan met advies op het gebied van (digitale) business transformatie, customer experience en klantinnovatie. Tot de klantenportfolio horen vooral banken en verzekeraars en bedrijven in retail en industrie.

Bij VODW werken meer ruim 100 specialisten. EY is actief in meer dan 150 landen wereldwijd. Met de overname van VODW werken er bij de Nederlandse vestiging nu ruim 400 mensen, goed voor een gezamenlijke omzet van 70 miljoen euro.

Opmerkelijk detail dat bij de overname bekend werd gemaakt is dat EY aangeeft de “snelle, creatieve en ondernemende cultuur” van VODW te willen adopteren binnen haar hele organisatie. Het VODW-kantoor in Leusden blijft vooralsnog de uitvalsbasis.

 

« Terug

Lees overig nieuws

Twitter

Sluiten