Pak jij het podium bij UCK's Lightning Talks? Meld je aan en deel je inspiratie!

DSC02859.jpg22-10-2019

Bij de komende editie van de Lighting Talks, de terugkerende verfrissende inspiratiedouche van de Utrechtse Communicatie Kring, horen we graag jóuw verhaal. Door wie laat jij je inspireren? Dat kan echt iedereen zijn. Of wil jij zélf anderen enthousiast maken voor nieuw inzichten, of een aanpak die navolging verdient? Dit keer stap jij op het podium. Verras ons, en meld je snel aan als spreker!

Voor onze befaamde Lightning Talks zoeken we enthousiaste en creatieve sprekers die hun inspiratiebronnen, goede voorbeelden, hun ‘ei van Columbus’ met ons willen delen. Dat kan zijn op het gebied van de communicatie, of juist over iets heel anders. Wie bewonder jij mateloos, binnen ons vakgebied? Door wie heb jij je laten inspireren, of laten meenemen in een prachtig project? Of misschien ben jij jezelf voorloper: heb jij een geweldig idee, droom jij van een project, of is er een nieuwe denkwijze waarmee jij je UCK-collega’s wilt besmetten? (Wat zoeken we NIET: een pitch over je bedrijf, of een commercieel project.)

Pak je podium
In totaal is het podium voor 10 minuten voor jou: 5 minuten pitchen (onze klok is onverbiddelijk) en daarna de vragen uit de zaal beantwoorden. Anders dan de vorige keer doen we dat zonder vast format. Slides laten zien mág wel, maar hoeft niet. Ook foto’s, film- of geluidsfragmenten zijn welkom. 'Back to basic' dus: laagdrempelig en spontaan, zoals we jaren geleden ook zijn begonnen. Spreekstalmeester Martin Verspeek leidt ons weer door het programma, dat wordt samengesteld door Judith de Bruijn.
Bekijk hier ter inspiratie de video's van Lightning Talks uit 2011.

Aanmelden
Wil jij zelf je verhaal vertellen, of heb je een UCK-collega onlangs nog gepassioneerd of zijn of haar idool horen vertellen? Laat het ons weten! Ook anderen dan UCK-leden zijn welkom. Stuur een mailtje met je naam, de titel en een korte omschrijving van je verhaal naar info@judithdebruijn.nl of info@communicatiekring.nl. Daarna nemen wij contact met je op voor nadere instructies. Geen zorgen: Judith de Bruin helpt je op weg met fijne tips. 

De bijeenkomst staat gepland voor het voorjaar van 2020.

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten