Provincie Utrecht: nieuwe contracten met bureaus

donderdag 20 oktober 2011

De Provincie Utrecht heeft na een Europese aanbestedingsprocedure nieuwe raamcontracten voor communicatiediensten afgesloten. Daarbij zijn drie categorieën benoemd: inhuur van tijdelijke communicatieadviseurs, strategisch communicatieadvies en marketingcommunicatie. De contracten zijn ingegaan per 1 september en afgesloten met in totaal tien verschillende bureaus.

Voor de inhuur van tijdelijke communicatieadviseurs zijn verkozen Randstad, Doxa en USG Capacity. Voor strategisch communicatieadvies (eventueel tot en met uitvoering) wordt er samengewerkt met de Maatschap voor Communicatie, Korbee&Hovelynck, BBK en Only Human. Marketingcommunicatie (concept en creatie van campagnes, eventueel tot en met uitvoering) wordt belegd bij MSL, Bex of Imagro.

Europese aanbesteding was verplicht omdat de Provincie de wettelijke drempelbedragen overschrijdt als het gaat om de totale aanbesteding van communicatieopdrachten.
De Provincie laat ons bovendien weten graag met een beperkt aantal partijen een goede en langlopende relatie op te bouwen en is geeft aan dat raamcontracten daarbij moeten helpen. In de raamcontracten is een aantal basisafspraken vastgelegd - zoals maximumtarieven - waarover bij individuele opdrachten niet meer hoeft te worden onderhandeld.

« Terug

Sluiten