UCK-bestuur blij met nieuwe aanwinst Hans Scholten

maandag 31 augustus 2015

Hans Scholten treedt miv 1 september toe tot het bestuur van de Utrechtse Communicatiekring. Hij gaat de portefeuille Externe Relaties voor zijn rekening nemen. Hans is zelfstandig communicatieadviseur en werkt momenteel als interim adviseur bij de gemeente Zuidplas.

Het is de tweede keer dat Hans Scholten toetreedt tot het UCK-bestuur. Van 2001 tot 2004 stuurde hij de programmacommissie aan. Lucas Michels nam de portefeuille Externe Relaties de afgelopen twee jaar voor zijn rekening, maar hij kan zijn werkzaamheden als strategisch communicatieadviseur niet langer combineren met het werk voor de UCK. Het bestuur is Lucas dankbaar voor zijn inzet de afgelopen tijd.

Hans Scholten is als persoon betrokken bij de wereld om zich heen en hij zet zich daarvoor ook actief in. Bovendien draagt hij Utrecht een warm hart toe getuige zijn inzet voor veel activiteiten en organisaties. Momenteel is Hans ook campagnecoordinator van het D66 regiobestuur Utrecht en lid van de wijkraad Vleuten de Meern. De afgelopen jaren was hij ook actief bij Vrienden van het Maximapark. Professioneel werkte hij ondermeer als persvoorlichter en bestuursadviseur bij gemeente Utrecht en als hoofd Communicatie van gemeente Gouda.

Hans: „Ik heb de UCK altijd een heel plezierige club gevonden, die een goede bijdrage levert aan de ontwikkeling van het communicatievak in Utrecht. Ik vind het hartstikke leuk om weer een bijdrage te mogen leveren aan de voortgang van de UCK. Daarbij wil ik me graag inzetten om de UCK als Utrechtse netwerkorganisatie verder op de kaart te zetten.”

De Utrechtse Communicatiekring is met ruim 400 leden een krachtig netwerk in de regio en met circa 20 vakinhoudelijke bijeenkomsten per jaar de meest actieve regionale communicatiekring van ons land. Zij legt de link met opleidingen, bedrijven en andere (netwerk)organisaties die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het communicatievak.

« Terug

Sluiten