UCK-lid Paul de Klein overleden

maandag 11 augustus 2014

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat UCK-lid Paul de Klein op donderdag 7 augustus is overleden. Paul is zelf uit het leven gestapt.

Het UCK-bestuur is diep geschokt door het overlijdensbericht van Paul. Wij wensen zijn dochter, vriendin, familie, vrienden en collega's veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

Binnen de UCK kennen we Paul al jaren als trouw bezoeker van vele bijeenkomsten. Paul was altijd wel in voor een praatje en een geintje. Hij was een echte netwerker die de gave had om heel gemakkelijk contact te maken met iedereen. En als je hem dan weer opnieuw ontmoette, herkende hij je al op afstand en zag je een twinkeling in zijn ogen en een joviale lach om zijn mond.

Paul was ook als communicatieprofessional begaan met zijn vak. Als commerciƫle man regelde hij de contacten voor zijn bureau Bluedrop waarmee hij mooie en leuke videoproducties maakte. Bijvoorbeeld voor het Dolfinarium in Harderwijk. Hij kon er met passie over vertellen hoe die filmpjes tot stand kwamen en hoe ze vervolgens veel leuke reacties opleverden voor zijn klant.

Van huis uit was Paul een radioman, voor altijd begaan met de manier waarop radiomaken hem veel plezier bracht. Hij begon ooit in Utrecht als radiopiraat en was later fanatiek bij de legale lokale omroep. Hij deed ook veel presentatiewerk voor videoproducties. Enkele jaren geleden ving hij samen met een cameraman bij de ingang van de Hogeschool Utrecht de deelnemers op die kwamen voor het lustrumcongres van de Utrechtse Communicatiekring. Hij vroeg ons naar onze verwachtingen van de dag en maakte er daarna een leuke montage van die alle deelnemers via schermen in de hal en via een speciale internetsite konden bekijken.

Met het overlijden van Paul verliest de UCK een actief en gewaardeerd lid. Het is voor ons een vreemde gewaarwording om te beseffen dat we Paul voortaan zullen moeten missen in ons midden. We hopen dat hij zijn rust vindt.

Koen van Tankeren
Voorzitter UCK
Namens Bestuur en Programmacommissie

De crematie van Paul de Klein heeft woensdag 13 augustus plaatsgevonden. Daarbij waren ook diverse UCK-leden aanwezig.

« Terug

Sluiten