Lieke Montagne nieuw bestuurslid UCK

dinsdag 24 april 2012

Het UCK-bestuur is met ingang van deze maand versterkt met Lieke Montagne. Zij neemt het stokje over van Anne-Marit Helmink die, nadat ze een aantal jaar met veel enthousiasme vorm heeft gegeven aan het programma van de UCK, afscheid neemt van haar bestuurstaken. Lieke zal zich, samen met mede-bestuursleden Moniek van der Sanden en Simone van de Velde bezighouden met de coördinatie van de inhoud en planning van alle UCK-activiteiten.


Programmacommissie
De programmacommissie is sinds kort aangevuld met Raymond de Jong. Hij was eerder al actief in de commissie die in 2010 het UCK congres organiseerde en maakt op dit moment een vliegende start bij de organisatie van twee activiteiten die de komende maanden zullen plaatsvinden.


Redactie
De redactie van deze website werd de laatste jaren vrijwel alleen gedaan door Robbert Jan Sabel, maar ook hij heeft versterking gevonden. Jeroen Lugtigheid en Marco van den Doel zijn vanaf nu ook als redacteurs actief voor het schrijven van verslagen van bijeenkomsten of het weergeven van Utrechts communicatienieuws. De redactie staat open voor meer leden. Interesse? E-mail naar info@communicatiekring.nl


Benieuwd wie er verder nog actief zijn binnen de UCK? Bekijk dan hier de leden van de programmacommissie en van het bestuur.

« Terug

Sluiten