Werkzoekende communicatieman start posteractie

woensdag 04 april 2012

Vandaag is de actie ‘Een nieuwe Job’ van start gegaan. Met de actie wordt aandacht gevraagd voor de Utrechtse communicatieman Robbie Vermeulen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. De actie loopt tot hij een nieuwe job heeft gevonden.



De actie houdt in dat bedrijven en/of private personen de poster ophangen voor hun pc-scherm, zodat zij er de hele dag naar kunnen kijken. Op het moment dat er een creatieve baan in de communicatie vrijkomt, kunnen zij meteen contact opnemen met Vermeulen via de actiewebsite www.robbievermeulen.nl.


"De bedoeling van de actie is dat iedereen meekrijgt dat ik een nieuwe baan zoek. Ik heb al enkele jaren ervaring opgedaan in verschillende functies en ben bekend met veel aspecten van de communicatiewereld”, aldus Vermeulen. “Ik zoek daarbij een baan in de communicatiewereld waarbij ik mijn creativiteit, maar ook mijn passie voor taal en nieuwe media kan gebruiken.”


Over de poster laat hij desgevraagd weten: “Hij kan natuurlijk ook boven de printer op kantoor gehangen worden. De kantine of het aanplakbord in de keuken is tevens een mooie plek. Hij mag gezien worden. Het liefst hang ik hem natuurlijk aan een reclamezuil naast de A2, maar dat is niet geheel kostenloos.”


De actie werd voorafgegaan door een tijd van werk zoeken binnen communicatiebureaus. Op een vijftal kennismakingsgesprekken na, liep de zoektocht (vooralsnog) op niets uit. Vermeulen: “Men onderkende mijn creativiteit en inzet, maar gaf ook aan door de crisis gebonden te zijn. Wat het me wel heeft opgeleverd is een leuk netwerk en dat is ook wat waard.” De actie werd ingegeven door de Partij van de Arbeid die op zoek moest naar een vervanger voor politiek leider Job Cohen. Nu heeft de PvdA een nieuwe Job, maar Vermeulen nog niet. Hij hoopt dat hier snel verandering in komt. Vooralsnog houdt de initiator van de posteractie zich bezig met het bouwen van websites, folders en posters voor het MKB.

« Terug

Sluiten