Campus Party ’s werelds grootste techfestival in Utrecht

Campus Party Utrecht.jpgvrijdag 20 mei 2016

Van 25 tot en met 29 mei 2016 stroomt Jaarbeurs Utrecht vol met studenten, start-ups, innovators en young professionals met een passie voor techniek tijdens de Campus Party Utrecht. Campus Party begon in 1997 oorspronkelijk als LAN-party in Spanje en is inmiddels onder techtalent uitgegroeid tot een internationaal begrip.

Er zijn al meer dan vijftig edities georganiseerd, waarbij in Mexico dit jaar twintigduizend studenten deelnamen. De Jaarbeurs-editie is na Madrid, Berlijn en Londen de vierde Europese editie en is de eerste in Nederland.  Naast vijfduizend deelnemers (Campuseros) worden meer dan tweehonderd start-ups en duizenden bezoekers per dag verwacht.

Stimulans
Het ultieme doel is om van Campus Party een jaarlijks festival te maken, waar talent inzicht krijgt in de mogelijkheden van technologie en gestimuleerd wordt om mee te werken aan toekomstgerichte oplossingen. Daarnaast worden studenten gemotiveerd om samen met anderen nieuwe ondernemingen op te zetten, die gebruik maken van de toepassingen van technologie.

Deelnemen
Toegangskaarten voor Campus Party zijn te bestellen bij de Pop-Up en via de Campus Party-website. Voor dagbezoekers kosten deze 15,- euro. Voor de deelnemers – de Campuseros – die toegang hebben tot alle activiteiten en vijf dagen in de Jaarbeurs verblijven, zijn de kaarten 165,- euro. Hierbij zijn de overnachtingen en een tent op de campsite inbegrepen.

De hoeveelheid activiteiten die tijdens Campus Party in Utrecht worden georganiseerd is indrukwekkend. Kijk hier voor het volledige programma!

« Terug

Sluiten