Nieuw app voor RTV Utrecht

RTV-utrecht.jpgzondag 22 mei 2016

De app van RTV Utrecht is vernieuwd. Zo zijn er nieuwe functies om nieuws over een specifiek thema te volgen. Abonneren op onderwerpen uit je eigen woonplaats of je favoriete sportclub is nu mogelijk. Verder kunnen gebruikers zelf onderwerpen kiezen waarover meldingen mogen binnenkomen.

Voorheen was het nog niet mogelijk om in alle geplaatste artikelen te zoeken. Dat is nu wel het geval. Ook radiofragmenten en videoreportages zijn volgens RTV Utrecht nu makkelijker te vinden.

Vertrouwd
Andere regionale omroepen in ons land werken met dezelfde app, die in gezamenlijkheid is ontwikkeld. In de nieuwe versie is ook de vormgeving aangepast. Het nieuws staat centraal. Ook het weer, de files, live radio en live tv zijn vaste onderdelen. Uitzending Gemist blijft bovendien een vertrouwd onderdeel.

Telefoon + tablet
De veranderingen zijn er voor de app op zowel de smartphones als tablets. Voor nieuwe gebruikers is de nieuwe iOS app te downloaden via de
App Store van Apple. Voor Androidtelefoons staat de app in de Google Play Store. Staat de app al op de mobiele telefoon of tablet, dan wordt de update in veel gevallen automatisch verzorgd. Anders moet de applicatie handmatig worden vernieuwd.

« Terug

Sluiten