UCK-bijeenkomsten opgeschort tot het nieuwe jaar

uck_jubileum45jaar_5 KOPIE.jpgvrijdag 12 november 2021

We wilden onze leden de komende weken nog blij maken met mooie fysieke bijeenkomsten, maar we beseffen dat dit helaas niet samengaat met de actueel oplopende coronabesmettingen in onze samenleving. Daarom heeft het UCK-bestuur vandaag besloten om in elk geval tot januari alle geplande fysieke bijeenkomsten af te gelasten.

Uit voorzorg en voor de veiligheid van onze leden en gasten. Natuurlijk beseffen we ook dat de overheid sowieso nadere maatregelen gaat afkondigen. Maar zodra het in het nieuwe jaar weer veilig kan, plannen we de bijeenkomsten die al zijn voorbereid alsnog in.

Veel moois in het vat
Enkele bijeenkomsten stonden al geprogrammeerd, zoals de workshop ‘Hoe gaat ons brein om met verandering?’ (met Gonda Duivenvoorden) en een themabijeenkomst ‘Luister maar, wat maakt podcasts succesvol?’. En onze programmacommissie heeft sowieso voor 2022 al een inspirerend programma klaar staan. Een tipje van de sluier… Wat dacht je van een workshop over Taal en inclusie,  een workshop over Filmen met je smartphone en een themabijeenkomst over Persveilig en hoe dat ons als communicatieprofessionals raakt?

Opening nieuwe jaar
In 2022 trappen we op vrijdag 14 januari geheel in UCK-stijl af met onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst in de mooie nieuwe Bibliotheek op de Neude (mits de coronamaatregelen dit natuurlijk toelaten, hierover houden we je op de hoogte). Leden die dit niet willen missen, raden we aan deze datum alvast te noteren. 

50 jaar UCK
Over vooruitzichten gesproken: we kruipen met z’n allen langzaam maar zeker naar een groots moment in de geschiedenis van de Utrechtse Communicatiekring. In 2023 vieren we ons 50-jarig jubileum! Dan staan we stil bij de geschiedenis van de club en het feit dat we nog steeds volop bruisen. Een gelegenheid waarvan we een onvergetelijk moment willen maken. Begin volgend jaar starten we met de voorbereiding van de festiviteiten voor dit jubileum. 

Voorzorgsmaatregelen die de overheid aangeeft, volgt de UCK voor alle activiteiten op. Dat betekent dat we je vragen om niet naar bijeenkomsten te komen als je corona-gerelateerde of griepgerelateerde klachten hebt, dat je bij binnenkomst een groen vinkje in de corona-app of een geprint bewijs hiervan laat zien aan de organisatie, dat je gepaste afstand houdt, een mondkapje draagt waar gewenst en overige hygiëne in acht neemt. Daarmee hopen we jou en onze gasten een mooi en veilig aanbod van activiteiten te bieden.

 

Labels
Verslagen

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten