Leonie van den Hatert volgt Eva-Maria den Balvert op in UCK-bestuur

0e223a24-b7b7-4601-b73b-c4fb2a07cabc.jpg01-12-2021

Leonie van den Hatert treedt als nieuw bestuurslid aan bij de Utrechtse Communicatiekring (UCK). Zij volgt Eva-Maria den Balvert op in de functie van coördinator voor de programmacommissie. Leonie is al langere tijd UCK-lid en sinds 2019 actief in de programmacommissie. In het dagelijks leven werkt ze als marketing- en communicatieadviseur bij DHL Parcel.

Eva-Maria stopt eind dit jaar als coördinator voor de programmacommissie van de UCK, ze heeft dan bijna drie jaar lang veel energie in deze rol gestoken. Omdat de UCK actief is en veel activiteiten voor haar leden organiseert, kent de programmacommissie twee coördinatoren. Dafna Holtzer is de andere coördinator en tevens UCK-bestuurslid.

Leonie van den Hatert organiseert graag. Ze was de afgelopen tijd onder andere actief betrokken bij de workshop over hoe je meer uit LinkedIn haalt, een bijeenkomst over angstcommunicatie, de sessie over hoe je het goede gesprek voert en een workshop over geweldloze communicatie.

Het UCK bestuur is blij met Leonie als nieuwe aanwinst en is Eva-Maria dankbaar voor de structuur die ze in de programmacommissie heeft ingebracht en de energie die ook zij heeft gestoken in de organisatie van diverse bijeenkomsten. Eva-Maria den Balvert is in het dagelijks leven communicatieadviseur bij zorgorganisatie Amerpoort. Bij de UCK heeft ze onder meer meegewerkt aan bijeenkomsten over diversiteit en inclusie, begrijpelijk communiceren en de talkshow over het bereiken van jongeren. 

Uit de enthousiaste reacties van onze leden blijkt dat het programma-aanbod van de UCK erg gewaardeerd wordt. Dat is vooral te danken aan een actieve programmacommissie.

 

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten