Communicatieprofessional? Word ook lid van onze mooie club!

2022_UCK_LinkedIn_zomeractie_4 -- versie B.jpg03-07-2022

Een leuke manier om te ervaren wat een lidmaatschap van de Utrechtse Communicatiekring jou te bieden heeft. Als je nu lid wordt van de UCK, betaal je half geld (55 euro) voor een half jaar. Dan kun je tot het einde van dit jaar genieten van onze bijeenkomsten.

Inspiratie
Vakkennis delen en elkaar inspireren in ons mooie vak, staat bij ons voorop. Daarenboven maak je kennis met een interessant netwerk van communicatieprofessionals. De Utrechtse Communicatiekring is het grootste en meest actieve regionale communicatienetwerk in ons land.

Op het programma
Ook voor de komende maanden staan bij ons aansprekende bijeenkomsten op het programma. Onder andere een themabijeenkomst over de invloed van intimidatie en dreiging op ons functioneren als communicatieprofessionals (11 juli), de traditionele UCK Zomerborrel (1 september), een bijeenkomst waar inclusie centraal staat en een UCK Social Update waarin we alle aandacht vestigen op de ontwikkelingen rondom de Metaverse en TikTok. Meer interessante bijeenkomsten staan nog in de planning.

Word ook lid van de Utrechtse Communicatiekring! Aanmelden kan gemakkelijk via deze link

« Terug

Lees overig nieuws

Sluiten