Website UCK in 2011 opnieuw zeer goed bezocht

woensdag 28 december 2011

Op de valreep van 2011 kijkt de redactie van www.communicatiekring.nl nog even terug op het afgelopen jaar, aan de hand van de statistieken van deze site. Tot nu toe verwelkomde de site dit jaar 39.848 bezoekers, die goed waren voor 78.574 pageviews. De drukste dag was 13 september 2011, met 249 bezoekers en 1.140 pageviews.

Op die 13de september vonden de pitchgesprekken plaats met de gegadigden voor het bouwen van de nieuwe website. Dit verklaart het verhoogde bezoek en het hoge aantal pageviews.


Populairste pagina was in 2011: 'Over de UCK'. Deze pagina wordt waarschijnlijk vooral geraadpleegd door vakgenoten die lid willen worden. Het hoge aantal nieuwe leden, introduc√©es en ge√Įnteresseerden verklaart de populariteit van deze pagina.


De rubriek 'Wie is wie?' eindigt op de tweede plaats als meestbezocht. Het meest aangeklikte lid is bestuurslid Moniek van der Sanden, op de voet gevolgd door voorzitter Koen van Tankeren. Het op 2 na vaakst aangeklikte lid is bestuurslid Simone van de Velde.


Opvallend is de populariteit van de vacaturerubriek. Kreeg deze tot dit jaar maar weinig aandacht van de sitebezoekers, in 2011 was het de op 2 na populairste rubriek. De economische situatie zal hieraan wellicht debet zijn.


De vaakst bezochte 'nieuws'pagina was het bericht 'Alleen droomhuwelijk kan campagne Rutte redden'. Dit oude bericht naar aanleiding van een bijeenkomst rond de verkiezingen 2006 trekt nog altijd veel bezoekers (2.200) via Google naar de site van de UCK. Het meest bekeken actuele nieuwsbericht (995 bezoekers) ging over de pitch voor de nieuwe UCK-site.

« Terug

Sluiten