Word nu UCK-lid en geniet heel jaar van je lidmaatschap!

dinsdag 20 december 2011

Ben jij een communicatieprofessional die graag wordt geprikkeld door leuke bijeenkomsten, masterclasses of workshops over het actuele communicatiethema's, wordt dan ook lid van de Utrechtse Communicatiekring! We zijn een actief netwerk van ruim 400 communicatieprofessionals die werken en/of wonen in Utrecht.

Wie nu lid wordt, kan een heel jaar genieten van zijn of haar lidmaatschap. Activiteiten zijn er genoeg. Ook is de opkomst van leden bij UCK-bijeenkomsten hoog, omdat ze de kwaliteit van onze bijeenkomsten waarderen en de betrokkenheid groot is. De UCK organiseert elk jaar ruim vijftien verschillende activiteiten. Kijk hier als je een daarvan een goeie indruk wilt krijgen.

Vakkennis delen en netwerken bij de Utrechtse Communicatiekring is aantrekkelijk met een lidmaatschap van slechts 110,- euro per jaar. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.


NB. Ben je al UCK-lid en heb je communicatievrienden of -collega's die al langer interesse tonen in onze kring, attendeer ze dan op dit bericht zodat ze een heel jaar lang kunnen genieten van hun nieuwe lidmaatschap.

« Terug

Sluiten