1e editie TEDxUtrecht internationaal creatief event

woensdag 17 oktober 2012

In de Utrechtse stadsschouwburg vindt op 8 november de eerste TEDxUtrecht plaats met als thema ‘Full creative potential’. Een event waar maximaal 800 deelnemers welkom zijn en waar de vraag centraal staat: “hoe kunnen wij creativiteit een meer prominente plek in ons dagelijks leven geven?”

Zonder al te veel reclame te maken, heeft de organisatie al circa 400 kaarten verkocht. Ziggo gaat het event integraal doorgeven op haar 'event kanaal' in een gebied waar 2,3 miljoen kijkers wonen.

Nationale en internationale sprekers geven tijdens TEDxUtrecht hun visie, ervaring en inzichten op de thema’s ‘thing big’, ‘creative solutions’, ‘embracing the weird’ en ‘free your mind’. Onder deze sprekers zijn Andrei Herasimchuk, de Director of Design bij Twitter en Massoud Hassani, de uitvinder van de Mine Sweeper. Maar ook prof. Reint Jan Renes van de Hogeschool Utrecht en Rebecca Bortman, UX designer bij YouTube delen hun verhaal.

Ballotage voor deelname
Om aanwezig te kunnen zijn bij TEDxUtrecht moet je, op basis van een gemotiveerde aanmelding, door een ballotage heen. Indien je geselecteerd bent, mag je na betaling van € 75,- bijdrage in de organisatiekosten deelnemen aan het event.

Klik hier voor aanmelding met motivatie
Ga hier naar alle overige info op de website van TEDxUtrecht 2012


« Terug

Sluiten