Rogier van den Berg nieuw bestuurslid UCK

maandag 01 oktober 2012

Het UCK-bestuur is met ingang van oktober versterkt met Rogier van den Berg. Hij gaat samen met mede-bestuursleden Moniek van der Sanden en Simone van de Velde alle UCK-activiteiten coördineren en plannen. Dat is een belangrijke taak omdat het programma-aanbod in grote mate de populariteit van de UCK bepaalt.

Rogier is al langere tijd actief in de programmacommissie van de UCK. In het dagelijks leven is hij Internetspecialist bij Procurios in Wijk bij Duurstede. Rogier vervangt in het UCK-bestuur Lieke Montagne die in april van dit jaar met veel enthousiasme en inzet aan haar bestuurstaak begon, maar tot haar spijt dit werk niet langer kan combineren met haar eigen werk en gezin.

Functie
Het UCK bestuur heeft de gewoonte om potentiële bestuursleden persoonlijk te benaderen als er een functie vrijkomt. Er zijn zeven bestuursleden. Iemand moet minimaal één jaar lid zijn om in aanmerking te komen voor een bestuursfunctie. Daarnaast wordt gelet op inzet en betrokkenheid bij de UCK, de professionele achtergrond van de kandidaat en of zijn/haar persoonlijkheid past in het bestuursteam dat goed op elkaar is ingewerkt. Bestuursleden krijgen geen vergoeding voor hun inzet, wel worden ze vrijgesteld van ledencontributie. Dit geldt ook voor leden van de programmacommissie.

Wil jij ook actief worden binnen de UCK? Bijvoorbeeld in de (foto)redactie voor de website of de programmacommissie. Maak dit dan kenbaar door een mail te sturen gericht aan het bestuur naar info@communicatiekring.nl

« Terug

Sluiten