Design Route 030

maandag 14 mei 2012

Van vrijdag 18 mei tot en met donderdag 24 mei 2012 staat de binnenstad van Utrecht in het teken van design. Dertig talentvolle ontwerpers presenteren hun werk in winkeletalages. Met de Design Route 030 wil de organisatie de bezoekers een frisse blik op design geven en laten zien dat design voor iedereen is.



Design Route 030 is bedoeld om jonge ontwerpers een kans te geven hun design tentoon te stellen aan een breed publiek. Het programma richt zich op geïnteresseerde designliefhebbers, studenten en scholieren. Daarnaast hoopt de organisatie de aandacht te trekken van voorbijgangers en stadsbezoekers met de etalages en randprogrammering van de route. De designers variëren van nog studerend, net afgestudeerd tot al langer in het werkveld actief. Bezoekers en nieuwsgierig publiek kunnen de route bewandelen en naast het bezichtigen van de etalages is er op de route volop vermaak.


Het programma komt tot stand door samenwerking van ontwerpers, winkeliers, de gemeente, scholen, scholieren, culturele instellingen, bedrijven, musea en de inwoners van Utrecht. Utrecht2018 en Vrede van Utrecht zijn samenwerkingspartners van Design Route 030. Kijk voor meer informatie op www.designroute030.nl.

« Terug

Sluiten